Mancare pentru dinti

Mereu mi s-a părut logic că o dietă naturală și nerafinată ar fi
fii mai bun pentru sănătate și sunt pregătit să-mi imaginez că este un echilibru atent dieta poate preveni și chiar inversa anumite afecțiuni medicale. am gasit asta dieta mea alimentară sănătoasă din cereale integrale, vitamine și multe legume proaspete mi-a redus drastic acneea adolescentă, ceea ce a fost suficient pentru a mă face o credincios. Folosesc cuvântul credincios pentru că se pare că nu există nicio modalitate de a ști cu certitudine științifică dacă alimentele organice sănătoase sunt într-adevăr mai bune decât cele cele obișnuite din magazinele alimentare. Familia noastră a ales întotdeauna să evite ingrediente artificiale și limitați zahărul la minimul necesar gustului.
Astăzi are ideea de cereale integrale, vitamine și produse naturale deveni mare afacere. Fiecare magazin alimentar obișnuit are o gamă largă de produse nerafinate, iar acum este acceptat, chiar și la modă, să cumperi alimente care sunt organice și fără pesticide și substanțe chimice.
Chiar dacă informațiile apar în mod constant despre beneficiile pentru sănătate ale alimente speciale, multă confuzie și dezinformare pentru consumatori rămâne. Mulți oameni se tem atât de mult de cuvintele „sare”, „grăsime” și „zahăr” că caută frenetic să găsească obiecte care nu conțin aceste ingrediente.
În mod ciudat, oamenii sunt pregătiți să înlocuiască substanțele chimice artificiale despre care nu știu nimic pur și simplu pentru a evita echivalenții lor naturali. Recent eu
am vorbit cu o proaspătă mamă care a renunțat la zahăr în timpul sarcinii și a înlocuit-o toate articolele care conțin zahăr cu cele dietetice. Sarcina ei nu a mers bine, și se întreabă dacă ar fi fost mai sănătoasă reducând zahărul în loc să folosească îndulcitori chimici în locul său.