Creșterea turismului dentar și creșterea gradului de conștientizare a sănătății bucale

Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentul pulpei dentare și a țesuturilor care înconjoară rădăcinile dinților. Include diverse proceduri, cum ar fi terapia canalului radicular sau terapia endodontică, chirurgia endodontică, tratamentul, traumatismele dentare și tratamentul dinților crăpați.

Piața globală a consumabilelor endodontice este determinată în principal de creșterea populației geriatrice; o creștere alarmantă a prevalenței bolilor și afecțiunilor dentare, cum ar fi boala gingiilor, cavitățile, dinții crăpați și pulpa dentară; o creștere a cererii pentru procedura de canal radicular; avansarea tehnologiei pentru sectorul medical, creșterea gradului de conștientizare a igienei orale și creșterea în turismul dentar.

Mai mult, creșterea investițiilor și a activităților în cercetare și dezvoltare din diverse sectoare de asistență medicală pentru dezvoltarea de noi dispozitive consumabile endodontice determină creșterea pieței globale. În plus, creșterea adoptării noilor tehnologii va oferi oportunități profitabile pentru extinderea creșterii pieței consumabilelor endodontice. De exemplu, în mai 2019, KaVo Kerr, a lansat elementul motor e-motion Endodontics cu tehnologie de mișcare adaptivă de generația următoare. Noile dispozitive endodontice oferă o eficiență mai mare de tăiere și o protecție mai mare împotriva separării, transportului și deformării fișierelor.