DE LA TRATAMENT LA CĂLĂTORIE

Stilul de viață și alimentația nesănătoasă reprezintă doi factori foarte importanți care contribuie la multe din problemele dentare cu care se confruntă pacienții din întreaga lume. În țări din vestul Europei, Statele Unite Ale Americii și Canada, tratamentele dentare sunt foarte costisitoare iar asigurarea medicală nu acoperă decât procedurile de bază. Prețul pentru lucrările dentare de reconstrucție poate fi foarte ridicat, uneori ajungând la mai multe mii de euro sau dolari. Acesta este motivul pentru care turiștii medicali merită să urmeze tratamentul într-o altă țară și anume în România. Prețurile mult mai scăzute practicate în clinicile dentare din țări precum România le dau multor pacienți posibilitatea de a nu fi nevoiți să sacrifice calitatea tratamentului dentar din pricina costurilor foarte ridicate.

Cele mai multe clinici dentare din România dispun de echipamente moderne iar oferta de tratament este una foarte largă, de la implanturi dentare la cosmetică dentară, toate la prețuri foarte accesibile. Medicii dentiști români sunt foarte bine pregătiți și sunt obișnuiti să lucreze cu pacienți străini. Limba engleză are o rată de răspândire foarte mare în România, iar pacienții pot purta un dialog relaxat cu medicul dentist, pot discuta despre opțiunile disponibile și pot stabili împreuna cel mai bun plan de tratament. Pacienții care aleg să calatorească în țara noastră pentru tratamente dentare vor descoperi cu placere că România ascunde o mulțime de atracții turistice, atât în orașele mari cât și în frumoasele zone rurale.

Prima călătorie medicală într-o țară străină este un motiv de bucurie, dar poate fi și o sursă de stres pentru turist. Cu siguranță, planificarea unei excursii poate fi complicata așa că suntem gata să vă oferim un plan complet de calatorie: de la transport și cazare până la idei de călătorie și o listă cu cele mai importante obiective turistice din împrejurimi. Opțiunile sunt variate iar pacienții se pot bucura de o vacanță completă.